REGULAMENT

REGULAMENT (www.jackpot.ro)
 1. Termeni si Definitii

 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
Anexe
inseamna anexele la Regulament, care fac parte parte integranta din acesta.

Bunuri si/sau Servicii
inseamna bunurile si/sau serviciile listate pe Website la sectiunea Premii si care pot fi castigate de catre Participanti prin Tragere la Sorti sau prin conversia punctelor obtinute in joc prin mecanismele descrise in prezentul regulament.  

Chestionar
inseamna formularul de inregistrare catre trebuie completat de catre o persoana pentru a putea deschide un Cont pe Website si a accesa Jocul. Chestionarul cuprinde urmatoarele rubrici: numele si prenumele, adresa de email, telefonul, data de nastere, sexul, poza si parola (intre 5 si 8 caractere).

Chestionar Suplimentar
inseamna acel formular pe care Organizatorul il poate publica pe Website si care contine rubrici suplimentare fata de Chestionar. In situatia in care un Participant agreeaza completarea Chestionarului Suplimentar, Participantul respectiv va putea beneficia de un numar de puncte sau alte avantaje.  

Cont
inseamna contul pe care fiecare dintre Participanti il creeaza pe Website in vederea participarii la Joc.

Joc
inseamna jocul disponibil pe Website si care consta in accesarea Masinii Virtuale.

Masina Virtuala
inseamna interfata sistemului “JACKPOT" care ruleaza prin actionarea unui buton ce antreneaza 5 panouri rulante verticale, fiecare cu cate 3 piese, componente ale Masinii Virtuale. 

Organizator
inseamna Real Smart Investments SRL, inregistrata la Registrul Comertului, sub Nr. J40/821/26.01.2010, CIF 26440153

Participant
inseamna orice persoana fizica cu varsta de minim 15 ani care, acceptand, intelegand, confirmand si respectand termenii si conditiile din prezentul Regulament, isi creaza un Cont in vederea accesarii Jocului.

Premiu
inseamna orice castig ce poate fi atribuit Participantilor ca urmare a participarii la Joc, potrivit Regulamentului, constand in Bunuri si/sau Servicii, sau in puncte de joc.

Puncte
inseamna punctele ce pot fi acumulate de catre Participanti prin participarea la Joc, conform Regulamentului. Acestea pot fi convertite in Premii (bunuri si/sau servicii), conform Regulamentului.

LINII
inseamna numarul de combinatii de ale pieselor jocului ce pot aduce castiguri in joc. Participantul poate juca jocul cu 1 pana la 5 de linii de joc castigatoare.

PARIU
inseamna numarul de puncte pe care Participantul il poate consuma la o Rotire. Acesta poate lua urmatoarele valori fara a se limita la acestea: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 16, 20, 25. La o rotire nu se poate consuma mai mult de 25 puncte.

CASTIG
inseamna punctele castigate in urma unui pariu combinat cu linii castigatoare. Acesta poate lua valori de maxim la 37500 de puncte.

Regulamentul
inseamna ansamblul regulilor, termenilor si conditiilor care reglementeaza modalitatea tehnica si practica de functionare a Masinii Virtuale si a Website-ului, inclusiv Anexele, in vigoare la un anumit moment dat.

Sponsorizare operatiunea prin care Organizatorul poate atribui oricarui Participant: (i) una sau mai multe Rotiri ale masinii virtuale fara consum de puncte de joc sau (ii) puncte de joc in baza si dupa completarea valabila a Chestionarului, pentru recomandari ale jocului catre alte persoane sau orice alt mecanism pe care organizatorul in considera potrivit pe parcursul administrarii jocului pentru buna functionare a acestuia

Sanse la premii
inseamna inscrierile la premii obtinute de catre fiecare participant in urma schimbarii punctelor de joc in cadrul Jocului, conform ratelor de schimb afisate pe site la momentul efecturarii schimbului. Aceste inscrieri permit posesorilor lor sa participe la tragerile la sorti pentru premiile respective cu un numar de sanse egal cu numarul de inscrieri aflate in contul participantului la momentul efecturarii tragerilor la sorti.

Simboluri din joc
Jocul contine 12 simboluri diferite impartite astfel : 9 simboluri normale si 3 simboluri cu functii speciale (rotiri gratuite, bonus si jocker)

Regula de joc
Toate castigurile se incaseaza de la stanga la dreapta pe o linie activa, exceptie facand simbolurile speciale « Rotiri Gratuite » si « Bonus ». Doar cel mai mare castig este platit pentru fiecare linie activa. Toate castigurile sunt multiplicate cu pariul setat de utilizator inainte de rotirea simbolurilor.

Tragere la sorti
procesul prin care se desemneaza castigatorul/castigatorii unor premii disponibile pe site. Acest proces este unul complet aleator si impartial prin folositea unor softuri sau site-uri independente, specializate in trageri la sorti.

Website
inseamna website-ul www.jackpot.ro.  
 
 1. Acceptarea termenilor si a conditiilor stabilite prin Regulament
Prevederile Regulamentului se aplica si sunt obligatorii pentru toti Participantii. Participantii vor putea beneficia de serviciile oferite de Website si vor avea acces la Joc numai cu conditia acceptarii si insusirii neconditionate, prealabile, de catre acestia a Regulamentului. Regulamentul este disponibil în mod gratuit si liber oricărui solicitant (incluzand dar fara a se limita la Participanti), prin accesarea link-ului www.jackpot.ro/regulament Regulamentul poate fi schimbat sau, dupa caz, revizuit si/sau modificat periodic de catre Organizator, fara preaviz sau orice alte notificari. Orice astfel de schimbari, amendamente si/sau actualizari vor fi facute publice , putand fi consultate in mod liber si gratuit pe Website, accesand link-ul www.jackpot.ro/regulament Continuarea utilizarii de catre orice Participant a serviciilor oferite de Web-site dupa schimbarea, amendarea sau actualizarea Regulamentului reprezinta acceptarea si insusirea implicita a continutului acestuia de catre respectivul Participant, asa cum a fost schimbat, modificat sau actualizat. Organizatorul recomanda vizitarea periodica a acestei pagini web (i.e. www.jackpot.ro/regulament), pentru ca Participantii sa ia la cunostinta cea mai recenta versiune a Regulamentului, in vigoare la acel moment. Daca un Participant nu accepta noul Regulament (rezultat dupa modificarea, actualizarea sau schimbarea Regulamentului), acesta trebuie sa-si manifeste refuzul in mod expres, contactand in acest sens serviciul de clienti mentionat pe Website sau printr-un email catre contact@jackpot.ro incluzand datele sale personale si numele contului pe care il detine pe site. Refuzul Participantului de a accepta noile conditii ale Regulamentului, formulat si transmis Organizatorului in conformitate cu prezentul Regulament, va conduce la inchiderea imediata a Contului Participantului respectiv, fara ca acest lucru sa il indreptateasca pe Participant la primirea vreunei despagubiri sau compensatii, de orice natura.
 
 1. Descrierea Jocului
3.1. Informatii generale
Jocul NU este un joc de noroc in sensul in care participantii la joc NU trebuie sa plateasca o suma de bani pentru a castiga in functie de hazard o alta suma mai mare de bani sau alte beneficii materiale. Inscrierea pe Site pentru participarea la Joc este complet GRATUITA si nu este impusă sau perceputa, în contrapartidă sau sub orice alta justificare, direct, indirect sau disimulat, nicio cheltuială sau taxa de participare platita in mod direct de catre participant.

3.2. Derularea Jocului
Posibilitatea de a accesa Jocul si de a juca este permisa tuturor Participantilor care dispun de un numar minim de 1 punct pe care il poate folosi in joc pentru o rotire a componentelor jocului, atribuit potrivit art. 3.4.2. de mai jos. Participantii care vor sa joace trebuie sa apese pe butonul "ROTESTE" al Masinii Virtuale, care, la randul sau, antreneaza miscarea circulara a celor 15 simboluri care compun Masina Virtuala, consumandu-se astfel o Rotire. Cele 15 simboluri sunt dispuse pe 5 panouri verticale cu cate 3 simboluri de joc fiecare. Oprirea miscarii circulare a panourilor, prin care se marcheaza consumarea unei Rotiri, este in totalitate automata si depinde numai de hazard prin probabilitatea de castig alocata fiecarei perechi de simboluri definita castigatoare – (vezi anexa 1). Algoritmul de gestiune si atribuire formatii castigatoare este complet aleator. Daca dupa oprirea celor 5 panouri ale Masinii Virtuale pe liniile castigatoare setate de Participant exista acelasi simbol asezat de la stanga spre dreapta atunci Participantului i se va atribui un numar de puncte, potrivit art. 3.4.3, 3.4.4. si 3.4.5. O singura si unica fereastra este permis sa fie deschisa in cadrul unei sesiuni de joc; Jocul in mod multifereastra este interzis si va atrage dupa sine anularea conturilor care au procedat sau procedeaza astfel.

3.3. Durata
Jocul este disponibil pentru o durata nedeterminata de timp, potrivit Regulamentului. Prin exceptie, accesul la Website si, implicit, la Joc, poate fi restrictionat dupa cum urmeaza:
 1. Contul atribuit oricarui Participant se autosuspenda (adica se suspenda automat) daca se constata ca pentru o perioada de 6 luni Participantul care este titularul respectivului Cont nu se conecteaza la Website. Autosuspendarea Contului atrage dupa sine pierderea irevocabila a tuturor punctelor acumulate, precum si a oricaror alte beneficii si/sau castiguri acumulate de titularul Contului si nefructificate pana la momentul la care intervine autosuspendarea, fara a afecta insa dreptul Organizatorului de a dispune de datele personale ale acelui participant colectate din Chestionar si/sau din Chestionarul Suplimentar (date completate la incrierea pe site)
 
 1. Organizatorul poate suspenda sau intrerupe in orice moment Jocul (inclusiv Tragerile la Sorti) si/sau accesul la Website, in urmatoarele conditii:
 • intreruperea poate interveni numai cu conditia notificarii prealabile a Participantilor, cu cel putin 15 zile inainte de data la care intreruperea ar urma sa devina efectiva. Informatiile privind intreruperea Jocului si/sau a accesului la Website vor fi facute publice si disponibile tuturor Participantilor, pe Website (prin accesarea link-ului jackpot.ro/regulament); pentru evitarea oricarui dubiu, astfel de informatii nu vor fi transmise, in mod particularizat, Participantilor. In caz de intrerupere, punctele si Premiile, precum si orice alte castiguri si/sau beneficii nefructificate pana la data de expirare a preavizului mai sus mentionat, sunt pierdute definitiv fara nici o posibilitate de rascumparare sau rambursare din partea Participantilor;
 • suspendarea poate fi dispusa in orice moment de catre Organizator, fara a fi necesara vreo notificare sau preaviz acordate Participantilor, in acest sens. In caz de suspendare, punctele, Premiile si Rotirile, precum si orice alte beneficii si/sau castiguri nefructificate pana la data la care suspendarea incepe sa produca efecte vor putea fi utilizate de Participantul titular numai dupa incetarea suspendarii si in conditiile aplicabile, potrivit Regulamentului, la momentul utilizarii
Independent si suplimentar fata de aceste dispozitii, Organizatorul va putea ca, in caz de forta majora, caz fortuit sau in orice alta circumstanta exceptionala susceptibila de a afecta echilibrul financiar sau etic al Jocului (e.g. bug-uri informatice, virusi, etc – fara a ne limita la exemplele anterioare) indiferent daca oricare dintre acestea sunt sau nu rezultatul culpei sale (cu exceptia relei credinte), sa intrerupa imediat oricare sau toate operatiunile Website-ului, incluzand Jocul si/sau Tragerile la Sorti in curs, sau sa decida anularea lor.

3.4. Castiguri
3.4.1. Principiile de atribuire
Castigurile puse in Joc sunt sub forma de puncte sau Premii (adica Bunuri si/sau Servicii) atribuibile Participantilor potrivit Regulamentului. Probabilitatea de obtinere a diferitelor castiguri puse in Joc precum si modalitatea lor de atribuire este descrisa in Anexele la prezentul Regulament, astfel cum acestea pot fi modificate de catre Organizator. In cazul in care probabilitatea este de forma <<(zz/ll/yyyy)>> inseamna ca respectivul castig va fi artribuit prin Tragere la Sorti pana la data de <<(zz/ll/yyyy)>> la miezul noptii din data respectiva. Tragerea la Sorti va fi efectuata de catre un algoritm informatic.

3.4.2. Rotirile
Fiecare Rotire va consuma un anumit numar de puncte din contul userului. Valoarea rotirilor este data de numarul de linii castigatoare inmultit cu pariul setat. Participantul poate folosi maxim 5 de linii si maxim poate paria 25 puncte pentru o rotire.

3.4.3. Punctele si Sansele de castig la premii
In urma unei Rotiri - prin aparitia simultana a simbolurilor pe fiecare dintre cele 5 panouri verticale ale Masinii Virtuale – se poate castiga un anumit numar de puncte sau direct « Sanse la premii », conform regulilor descrise in Anexe. Punctele pot fi de asemenea obtinute si cu ocazia Sponsorizarii din partea Organizatorului, conform modalitatilor de acordare descrise mai jos. Punctele astfel obtinute sunt imediat transferate in Contul Participantului castigator.   Punctele se pot castiga de catre un Participant astfel :

(i). Jocul :
Prin urmare a actionarii butonului ROTESTE din joc. Modul de castigare este dat de PARIUL inmultit cu valoarea fiecarei linii castigatoare.
Numarul TOTAL de puncte ce pot fi castigate dupa o rotire, se calculeaza adunand fiecare castig al fiecarei linii unde se regasesc succesiuni castigatoare de simboluri de joc.
PARIUL are urmatoarele valori : 1, 2, 3, 4, 5. Valoarea liniei castigatoare : este data de numarul de simboluri consecutive aflate pe acea linie considerand ordinea de la stanga la dreapta si numai daca linia incepe cu acel simbol.
 
(ii). Recomanda!
Accesarea de catre un Participant a sectiunii “Recomanda!” din Website in vederea recomandarii Website-ului altor persoane, care ulterior se inscriu corespunzator ca Participanti pe Website, permite castigarea unui anumit numar de puncte de catre Participantul care recomanda Website-ul. Pentru evitarea oricarui dubiu, in acest caz punctele se acorda numai dupa ce respectivii terti se inregistreaza pe Website, se inscriu in Joc si devin Participanti, potrivit Regulamentului.   Punctele pot fi convertiti direct in « Premii » sau « Sanse la premii », formulele si ratele de schimb fiind enumerate in tabelele publicate in Anexe. Organizatorul isi rezerva dreptul sa schimbe sau sa modifice, in orice moment si fara preaviz, lista de Premii disponibile sau numarul de puncte necesar pentru atribuirea lor. Drepturile de atribuire a Premiilor, aferente punctelor castigate de un Participant, nu se apreciaza decat in momentul convertirii efective a punctelor in Premii sau Sanse la premii. Organizatorul nu este obligat si nu garanteaza mentinerea Premiilor disponibile la momentul in care Participantul a obtinut punctele care l-ar califica pentru obtinerea respectivului Premiu sau Sansa la premiu. Exceptia face cazul in care Participantul isi converteste singur, prin intermediul site-ului, punctele obtinute intr-un premiu sau sansa la premiu. Pentru a proceda la convertirea punctelor in Premii sau Sanse la Premii, Participantul trebuie sa acceseze Website-ul si sa comande castigurile pe care le doreste (cu respectarea Regulamentului) prin consultarea rubricii “Premii”. In cazul in care castigul ales de Participant nu mai este disponibil (dar el a putut fi ales din cauza unei erori a site-ului sau unei erori independente de site), Participantul va fi avertizat de catre organizator despre necesitatea de a alege un alt Premiu, din lista celor disponibile, fara ca Participantul sa fie indreptatit la orice fel de despagubiri sau compensatii.

3.4.4. Bunuri si/sau Servicii
Atribuirea Bunurilor si/sau Serviciilor puse in Joc la un moment dat este conditionata de participarea prealabila la o Tragere la Sorti destinata desemnarii unui castigator dintre Participantii care indeplinesc cumulativ 2 conditii: (i) au obtinut in prealabil numarul de puncte necesar pentru inscrierea la respectiva Tragere la Sorti, potrivit Regulamentului, si (ii) si-au exprimat in prealabil, pe Website, optiunea de a participa la respectiva Tragere la Sorti prin convertirea numarului respectiv de puncte in inscrieri pentru tragerea la sorti Pentru evitarea oricarui dubiu, se mentioneaza ca punctele in baza carora Participantul a devenit eligibil si a optat sa participe la o Tragere la Sorti nu vor mai putea fi utilizate de respectivul Participant in vederea conversiei in alte Premii, sau pentru a participa la o alta Tragere la Sorti sau in orice alt scop, acestea fiind sterse din cont in momentul conversiei. 3.4.5. Modalitati de prezentare si atribuirea Premiilor Fiecare Participant dispune de un „Cont” personal pe Website care ii permite acumularea de puncte, obtinute in urma participarii la Joc. In functie de numarul de puncte de care dispune fiecare Participant, acesta poate oricand sa incerce sa le converteasca in Premii trecand prin rubrica „Premii”. Posibilitatile si regulile de conversie a punctelor in Premii sunt prevazute la Anexa 1 la Regulament precum si in paragrafele de mai jos. Punctele nu pot fi convertite decat in Premii, respectiv in: (i) Bunuri si/sau Servicii prezentate si disponibile in sectiunile de la rubrica „Premii”, in momentul in care Participantul realizeaza conversia punctelor sau (ii) in Sanse la premii. Aceasta conversie poate fi efectuata numai cu conditia si in limitele disponibilitatii pe Website a Bunurilor si/sau Serviciilor, respectiv a valabilitatii Sanselor la premiile alese in momentul in care Participantul indreptatit efectueaza conversia (in sensul ca Tragerea la Sorti a respectivului premiu se va efectua la o data viitoare fata de data conversiei) Fotografiile sau reprezentarile grafice prezentand Bunurile si/sau Serviciile din sectiunea “Premii” au o functie exclusiv ilustrativa. In lipsa unei indicatii contrare, Bunurile si/sau Serviciile descrise sunt lipsite de orice optiune sau accesoriu. Cheltuielile de punere in functiune, instalare, utilizare, precum si formalitatile administrative necesare sau in legatura cu Bunurile si/sau Serviciile castigate de catre Participant vor fi suportate exclusiv de acesta. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment si fara preaviz, lista castigurilor oferite (inclusiv a Premiilor) sau regulile de atribuire a acestora. Dupa verificarea si confirmarea de catre Organizator a indeplinirii conditiilor de acordare a Premiului, Participantul beneficiar va fi anuntat de Organizator, prin e-mail sau pe Website, la sectiunea Premii. Organizatorul se angajeaza sa expedieze Premiul in maximum 60 de zile de la conversia punctelor in respectivul Premiu,sau de la validarea unei Trageri la Sorti, inregistrata pe Website, potrivit prezentului Regulament. Daca Organizatorul este in imposibilitatea de a livra Premiul ales de catre Participant, acesta va fi imediat anuntat pe e-mail si Organizatorul va recredita Contul Participantului cu numarul de puncte convertite pentru obtinerea Premiului care nu poate fi livrat, astfel incat Participantul sa poata alege un alt Premiu disponibil. In aceasta situatie Participantul nu va putea sa pretinda vreo despagubire din partea Organizatorului. In cazul in care Premiul obtinut de participant in urma unei Trageri la Sorti nu poate fi livrat catre acesta, Organizatorul va oferi Castigatorului trei variante de premii similare si aproximativ echivalente ca valoare din care acesta din urma va fi necesar sa aleaga. Optiunea Castigatorului va fi transmita organizatorului in scris, prin intermediul email-ului la adresa de comunicare cu website-ul. Organizatorul nu are obligatia de a acorda vreun castig oricarui Participant beneficiar, daca acesta nu si-a introdus corect datele la inscriere, sau daca a falsificat, prin orice mijloc, rezultatul Jocului sau daca nu a respectat prezentul Regulament. Prin acceptarea Premiului, Participantul beneficiar autorizeaza in mod expres Organizatorul si/sau partenerii sai comerciali sa publice si/sau sa difuzeze, in orice medii, informatii privind Participantul beneficiar, cu mentionarea castigului dobandit in urma participarii la Joc, a numelui, prenumelui, orasului, judetului si tarii de rezidenta si/sau a imaginii respectivului Participant, oral sau in scris, inclusiv in scopuri comerciale, pe orice suport sau prin orice mijloc tehnic, in Romania si in strainatate, pe o durata de 2 ani, fara o alta recompensa sau drept, decat castigul. Organizatorul nu este raspunzator pentru orice operatiuni legate de transportul Premiilor atribuite, incluzand dar fara a se limita la: intarzierea expedierii unui castig (caz in care, raspunderea ii revine prestatorului care trebuie sa expediexe respectivul castig); deteriorarea premiilor in timpul transportului, etc. In legatura cu atribuirea Premiilor catre Participantii castigatori, Organizatorul are numai obligatia de a comanda si dispune livrarea catre acestia a Premiilor castigate . Organizatorul nu are calitatea de producator, fabricant, furnizor, vanzator sau distribuitor de produse, oricare ar fi aceastea (incluzand dar fara a se limita la Bunuri si/sau Servicii) si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru sau in legatura cu acestea. Orice Participant castigator se angajeaza sa:
 1. plateasca orice impozit, taxa, onorariu sau alta obligatie de orice natura aferenta castigurilor sau Premiilor obtinute prin participarea la Joc, Organizatorul neavand nicio obligatie in aceasta privinta. Prin exceptie de la orice prevederi contrare din Regulament, Organizatorul: va plati oricare si toate costurile sau onorariile datorate pentru sau in legatura cu transportul Bunurilor si/sau Serviciilor la Participantul castigator;
 2. semneze, la receptionarea Premiilor, un proces verbal de predare primire, o confirmare de primire sau orice alt document similar indicat de Organizator, care sa confirme primirea Premiilor. In cazul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a acestei obligatii, Participantul castigator nu va avea dreptul la respectivele Premii si va pierde definitiv punctele si/sau castigurile in baza carora respectivele Premii ii fusesera acordate.

3.5. Interzicerea schimbului, modificarii sau inlocuirii cu contravaloarea in bani a Premiilor
Punctele nu pot fi schimbate sau convertite decat in conditiile articolului 3.4.3. Bunurile si/sau Serviciile castigate nu pot fi schimbate sau inlocuite la cererea Participantului Castigator cu alte obiecte sau castiguri, nici cu pretul sau cu contravaloarea lor. De asemenea, ele nu pot fi atribuite unei alte persoane decat Participantului castigator. Nu este posibila atribuirea oricarui Premiu unei alte persoane decat Participantului castigator, chiar daca tertul este Participant sau nu la Joc.

3.6. Vizitarea de situri :
Se pot castiga rotiri care sa fie utilizate in joc prin vizitatare unor website-uri partenere cu conditia patrecereii a cel putin 20 secunde pe respectivul site.
 
 1. Conditii de participare si înregistrare
Jocul se adreseaza oricarei persoane majore sau minore (cu varsta de minim 15 ani, avand acordul parintilor), cu exceptia reprezentantilor Organizatorului si a membrilor familiei sale, pana la gradul 4 inclusiv. Accesul la Joc este asigurat gratuit de Website oricarui Participant care s-a inregistrat in prealabil in baza de date a Website-ului. Inregistrarea in baza de date a Website-ului se realizeaza prin completarea Chestionarului de catre fiecare Participant. Toate rubricile Chestionarului si, dupa caz, a Chestionarului Suplimentar, trebuie sa fie completate cu informatii reale si corecte, erorile, omisiunile, sau confuziile care pot aparea cu privire la datele furnizate, din orice cauza, atragand descalificarea Participantului respectiv si anularea in intregime a castigurilor sale. In momentul in care Chestionarul este inregistrat de catre Organizator, Participantul va dispune de un Cont, si poate accesa direct Jocul prin introducerea adresei sale de email si a parolei alese. La crearea contului acesta este credidat de catre Organizator, in mod automat, cu un anumit numar de puncte. O persoana poate deschide un singur Cont si in consecinta poate avea un singur acces la Website. Este interzisa utilizarea unui pseudonim sau indicarea unor informatii inexacte, incorecte, incomplete sau false. Participarea la Joc se efectueaza exclusiv pe cale electronica, pe Website si este individuala. Participantilor le este interzisa realizarea sau incercarea de a realiza un procedeu de joc automatizat precum si utilizarea unor procedee care nu sunt conforme sau nu respecta principiile fundamentale ale Jocului si anume: participarea individuala si unitara precum si stabilirea unui castigator prin hazard. Toate Sanse la premiile au sanse egale la castig iar sansele de castig ale Participantilor depind de numarul de Sanse la premii pe care acestia le detin la un moment dat.
 
 1. Contul, parola si securitatea datelor
Cu ocazia inregistrarii pe Website, fiecare Participant isi inscrie o adresa_de_email si o parola cu care mai apoi poate accesa website-ul. Participantii trebuie sa pastreze caracterul confidential al acestor informatii, pe care sa nu le dezvaluie si in legatura cu care sa nu permite utilizarea de catre niciun tert. Fiecare Participant este responsabil pentru (intre altele): (i) utilizarea Contului sau, indiferent daca acesta este folosit de catre o terta persoana (cu sau fara voia titularului de Cont), (ii) pastrarea caracterului confidential si utilizarea email-ului si parolei precum si pentru (iii) imposibilitatea de accesare a Contului ca urmare a uitarii datelor de conectare (email si/sau parola) sau (iv) preluarea castigului sau Premiului propriu de catre orice tert. Participantii au obligatia de a sesiza si notifica Organizatorul în legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si/sau a Contului personal. Participantii se obliga sa foloseasca butonul de “IESIRE” din contul lor cand doresc sa paraseasca Website-ul. Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciun prejudiciu, paguba sau pierdere, morala sau materiala, directa sau indirecta, provocata prin nerespectarea sau indeplinirea necorespunzatoare a acestor obligatii. Organizatorul, in cazul in care considera de cuviinta, va putea bloca parola, Contul si/sau utilizarea serviciilor oferite de Website. Organizatorul poate, de asemenea, oricand, sa intrerupa furnizarea serviciilor oferite de Website, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila. Orice incetare sau blocare a accesului Participantilor la Joc, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare prealabila, si Participantii sunt de acord ca reprezentantii Organizatorului pot dezactiva sau sterge imediat Contul acestora din cadrul Website-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile sale. Organizatorul nu va fi raspunzator fata de Participanti sau terti in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea Contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Website-ului.
 
 1. Reglementari aplicabile
Jocul disponibil pe Website nu este si nici nu poate fi asimilat unui joc de noroc sau unei loterii publicitare si, prin urmare, nu ii sunt aplicabile si nu sunt incidente dispozitiile legale din Romania care reglementeaza jocurile de noroc sau loteriile publicitare. Denumirea “JACKPOT” este pur orientativa, nu identifica si nu sugereaza activitatile clasice de jackpot, slot mashine sau altele similare. Accesarea Jocului disponibil pe Website este permisa in mod gratuit oricarei persoane care respecta prevederile prezentului Regulament, nicio taxa de participare, directa, indirecta, disimulata sau de alta natura nefiind perceputa in acest sens. Jocul functioneaza respectand strict hazardul, iar functiile informatice care stau la baza functionarii Jocului ii confera acestuia un caracter aleator, garantand aplicarea aceluiasi tratament in cazul tuturor Participantilor, care au sanse egale de castig. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude din Joc orice Participant care nu respecta in totalitate prezentul Regulament, suspendand sau desfiintand Contul acestuia.  
 
 1. Obligatiile Participantilor
In vederea inregistrarii pe Website si a accesarii Jocului, fiecare dintre Participanti se obliga sa:
 1. furnizeze informatii si date adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de Chestionarul de inregistrare pentru utilizarea Website-ului si, dupa caz, in Chestionarul Suplimentar.
In cazul furnizarii unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Organizatorul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze Contul Participantului respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Website-ului precum si posibilitatea de a accesa Jocul. Participantii sunt responsabili de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma accesarii Jocului sau a folosirii Website-ului.
 1. Mentina datele de inregistrare actualizate, pentru a fi adevarate, exacte si complete, in orice moment.
 2. verifice ca accesarea Website-ul nu este interzisa de legislatia tarii din care se efectueaza aceasta operatiune.
 3. nu creeze Conturi multiple in cadrul Website-ului.
 4. nu afecteze in niciun fel functionarea Website-ului si/sau a Jocului (inclusiv prin coruperea acestora cu virusi informatici sau alte programe sau aplicatii de acest tip);
 5. respecte regulile de desfasurare a Jocului si prevederile Regulamentului.
8. Publicitate si materiale accesibile pe paginile Website-ului. Copyright.
Organizatorul va putea derula campanii publicitare si/sau promotii in cadrul Website-ului. Participarea la orice promotii si/sau campanii prin intermediul Website-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor Bunuri si/sau Servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de raporturi sunt responsabilitatea exclusiva a Participantilor si/sau, dupa caz, a companiilor care comercializeaza sau livreaza Bunurile si/sau Serviciile. Organizatorul nu este raspunzator si nu va putea fi tras la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din participarea la astfel de campanii publicitare si/sau promotii. Prin acceptarea Regulamentului, Participantii acorda, automat, Organizatorului dreptul de a le transmite periodic e-mail-uri sau alte corespondente cu informatii sau oferte speciale ale Organizatorului sau ale partenerilor acestuia.   Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul Website-ului, continutul si design-ul Website-ului (incluzand dar fara a se limita la texte, grafica, software, codul sursa etc), precum si baza de date colectata de la Participanti, sau construita de Organizator prin insumarea tuturor datelor personale ale Participantilor, reprezinta proprietatea exclusiva a Organizatorului si sunt protejate de legislatia in vigoare, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Continutul Website-ului poate fi accesat de catre Participanti exclusiv in scop personal, in conformitate si in limitele acestui Regulament si a legislatiei aplicabile. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris, prealabil al Organizatorului. Este interzisa Participantilor copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului Website-ului (sau a oricaror materiale si/sau informatii disponibile prin intermediul sau), sau utilizarea oricarora dintre acestea altfel decat potrivit Regulamentului.   Participantii care expediaza informatii catre sau care se inregistreaza pe Website isi asuma obligatia de a nu incalca sau afecta in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine asupra Website-ului si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.
 
 1. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Website-ul poate contine linkuri spre alte website-uri, care nu sunt detinute, controlate, dezvoltate sau supravegheate in niciun fel de catre Organizator (“Website-uri Terte”). Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricaror Website-uri Terte sau a oricaror alte website-uri. In particular, Website-urile Terte vizitate de Participant sau publicitatile figurand pe acestea pot contine „cookies”. Acestea sunt gestionate de terti, independent de Website, pe propria lor responsabilitate, iar Website-ul nu are acces, nu are cunostinta si nu poate controla datele care ar putea fi obtinute (incluiv de la Participanti) prin intermediul acestor „cookies”. Organizatorul nu este responsabil si nu va avea obligatia de a despagubi pentru orice prejudiciu, paguba sau pierdere, directa sau indirecta, cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu: (i) accesarea, folosirea sau increderea in informatiile, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de Website-uri Terte; sau (ii) informatiile colectate (inclusiv in legatura cu sau apartinand Participantilor) de sau prin intermediul unor astfel de Website-uri Terte.
 
 1. Garantii privind utilizarea Website-ului
Participantii declara si confirma ca sunt de acord ca Organizatorul si/sau oricare dintre asociatii, reprezentantii, angajatii si contractantii sai nu vor fi raspunzatori pentru niciun fel de pierderi, prejudicii, pagube directe, indirecte, accidentale, speciale (inclusiv, dar fara a se limita la: nerealizare de profit) indiferent daca Organizatorul a fost informat despre posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din sau in legatura cu:
 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor Website-ului, inclusiv accesarea Jocului;
 2. accesul neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Participantilor;
 3. caderi sau intreruperi de tensiune, fluctuatii de tensiune datorate unor factori externi, cauzate de furnizorii de energie electrica, terte persoane sau de fenomene naturale;
 4. fraudarea Jocului de catre terti, prin orice metode;
 5. declaratii sau actiuni ale tertilor asupra serviciilor Website-ului;
 6. eventuale probleme aparute in legatura cu conexiunea de internet a Participantilor. Conectarea pe Website presupune cunoasterea si acceptarea de catre Participant a caracteristicilor si limitelor retelei internet, in special in ceea ce priveste performantele tehnice, timpul de raspuns pentru consultarea, interogarea sau transferul de informatii, riscurile de intrerupere si, in general, riscurile inerente oricarei conexiuni si transmisii pe Internet, lipsa de protectie impotriva sustragerii frauduloase a unor date si riscurile de contaminare cu eventuali virusi informatici care circula in retea.
In consecinta, Organizatorul nu va fi responsabil in oricare din urmatoarele cazuri fara ca aceasta lista sa fie limitativa:
 • transmiterea si/sau receptia oricarei date si/sau informatii prin Internet;
 • orice nefunctionare a retelei Internet care impiedica buna derulare si/sau functionare a unuia sau mai multor jocuri (incluzand Jocul) propuse pe Website;
 • deteriorarea oricarui echipament de receptie sau a canalelor de comunicare;
 • pierderea oricarei scrisori sau e-mail, si, in general, pierderea oricarei informatii;
 • problemele de transmisie de date;
 • functionarea oricarui program;
 • consecintele oricarui virus informatic sau bug informatic, anomalie sau defectiune tehnica;
 • orice paguba cauzata calculatorului sau echipamentelor tehnice ale unui Participant;
 • orice defectiune tehnica, materiala sau de soft de orice natura, care impiedica sau limiteaza participarea la Joc sau care a defectat sistemul informatic al Participantului;
 • orice nefunctionari ale retelei internet care antreneaza esuari in administrarea, securizarea, integritatea sau gestionarea Jocului sau a serviciilor furnizate de Website.
 
 1. orice evolutie sau schimbare a programului Website-ului care antreneaza o actualizare si/sau o indisponibilitate temporara a Website-ului.
 2. orice alta problema legata de serviciile Website-ului.
Participantii declara si confirma ca sunt de acord ca:
 1. utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Website se face pe propria lor raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
 2. Organizatorul nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciile vor indeplini toate cerintele Participantilor;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea Website-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 1. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Organizator este folosit doar pe riscul propriu si Participantii vor fi responsabili de eventualele distrugeri cauzate computerului sau echipamentelor tehnice de pe care acceseaza Website-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
 2. Conectarea oricarei persoane la Website si participarea la Joc pe Website se face pe propria raspundere. Este obligatia fiecarui Participant sa isi ia toate masurile necesare pentru protectia datelor si/sau soft-urilor stocate pe echipamentul sau informatic.
 3. Organizatorul nu este responsabil si este absolvit de orice culpa sau obligatie privind salvarea sau integritatea datelor, a aparaturii de calcul, sau programelor informatice aflate in posesia celor care viziteaza Website-ul. In mod particular Organizatorul nu raspunde de deturnarea sau obtinerea frauduloasa de Premii castigate de un alt Participant, decat in cazul in care se poate demonstra fara dubiu ca vina apartine exclusiv Organizatorului.
 4. Atribuirea de castiguri si rezultatele obtinute prin algoritmii informatici utilizati in Website nu pot fi contestate de catre Participantii la Joc.
 5. Datele si orele inregistare in baza de date sunt cele ale server-ului Organizatorului.

  11. Protectia datelor personale [De adaugat dupa inregistrarea Organizatorului ca operator de date personale]

 6.  
In vederea derularii Jocului, Organizatorul prelucreaza datele personale ale Participantilor la Joc in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecÅ£ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi libera circulaÅ£ie a acestor date, modificată ÅŸi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi protecÅ£ia vieÅ£ii private în sectorul comunicaÅ£iilor electronice, in calitate de operator inregistrat in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. ____________. Organizatorul are obligaÅ£ia de a administra în condiÅ£ii de siguranţă ÅŸi numai pentru scopurile specificate potrivit Regulamentului, datele personale furnizate de Participanti. Datele personale furnizate de Participanti sunt prelucrate in scopul asigurarii bunei functionari a Website-ului . Datele personale sunt furnizate de Participanti in momentul inregistrarii pe Website si a crearii Contului. Datele colectate de la Participanti se refera la: adresa de email, nume, prenume, localitate, numar telefon, data nasterii, genul (masculin/feminin) dar nu se limiteaza la acestea.   Potrivit Legii nr. 677/2001 si in limitele acesteia, Participantii beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de intervenÅ£ie asupra datelor, dreptul de opozitie (Participantii au dreptul să se opuna prelucrării datelor personale care ii privesc, din motive întemeiate ÅŸi legitime legate de situaÅ£ia sa particulară ÅŸi să solicite ÅŸtergerea acestora), dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale ÅŸi de dreptul de a se adresa justiÅ£iei. Pentru exercitarea acestor drepturi Participantii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată ÅŸi semnată la ____________ [Datele Organizatorului]. De asemenea, fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere Participantii au dreptul de a se adresa justiÅ£iei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care le-au fost încălcate. Astfel, orice Participant care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanÅ£ei competente pentru repararea acestuia. InstanÅ£a competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul, cererea de chemare în judecată fiind scutită de taxă de timbru. Dacă unele din datele despre Participanti sunt incorecte, acestia sunt rugati sa informeze Organizatorul cât mai curând posibil.   InformaÅ£iile înregistrate sunt destinate utilizării de către Organizator ÅŸi sunt comunicate numai angajatilor, contractantilor, imputernicitilor si, dupa caz, colaboratorilor Organizatorului implicati in operarea sau administrarea Website-ului, livrarea sau administrarea Premiilor, organizarea Jocului (de ex. firmei de publicitate, societatii de mailing, operatorului de marketing direct etc.). Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor câstiga orice Tragere la Sorti, numele, adresa si/sau imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati din partea acestuia. La cererea scrisa a Participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta din urma se obliga:
 1. sa confirme Participantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu date personale privind pe respectivul Participant;
 2. sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii;
 3. sa inceteze in termen de 24 ore lucratoare prelucrarea datelor personale ale Participantului. Participantul are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care il vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
 
 1. Prevederi finale
Daca vreo prevedere din Regulament este considerata invalida de catre autoritatile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Regulamentului, acestea din urma ramanand in vigoare. Prezentul Regulament constituie intregul acord incheiat intre Participanti si Organizator in vederea utilizarii Website-ului si reglementeaza folosirea de catre Participanti a serviciilor Website-ului, prevaland fata de orice acord precedent dintre Participanti si Organizator (inclusiv dar fara a se limita la o versiune precedenta a Regulamentului). Regulamentul si relatiile dintre Participanti si Organizator vor fi guvernate de legislatia romana.   Regulamentul si Anexele sale pot fi modificate in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila a Participantilor, noua versiune a Regulamentului si/sau a Anexelor fiind aplicabile din momentul publicarii lor pe Website.  

ANEXA 1
A1.Valori si modalitati de castigare a punctelor
 1. Creare cont pe website : 1000 puncte
 2. Recomandare Prieteni : 400 puncte/cont creat de catre o persoana care primeste recomandarea
 • Petrecere 20 secunde pe un website partener : 30 rotiri/actiune. (limitare la 1 actiune per site pe ora)

A2.Valoarea in puncte ale pieselor din joc


   
 1.  
 2.  
 3.  
 4. Piese standard
Nr.Crt Nume Piesa 2 piese pe o linie 3 piese pe o linie 4 piese pe o linie 5 piese pe o linie
puncte probabilitate puncte probabilitate puncte probabilitate puncte Probabilitate
1. Piesa 1 5 Aleator 50 Aleator 500 Aleator 4000 Aleator
2. Piesa 2 4 Aleator 40 Aleator 250 Aleator 500 Aleator
3. Piesa 3 3 Aleator 30 Aleator 150 Aleator 300 Aleator
4. Piesa 4 0 Aleator 25 Aleator 100 Aleator 250 Aleator
5. Piesa 5 0 Aleator 10 Aleator 50 Aleator 125 Aleator
6. Piesa 6 0 Aleator 20 Aleator 75 Aleator 200 Aleator
7. Piesa 7 0 Aleator 15 Aleator 50 Aleator 150 Aleator
8. Piesa 8 0 Aleator 10 Aleator 30 Aleator 100 Aleator
9. Piesa 9 0 Aleator 5 Aleator 80 Aleator 0 Aleator
       
 1. Piese Speciale
Nr.Crt Tip Piesa Descriere Probabilitate castig
1. Piesa JOCKER inlocuieste orice simbol de pe piesele de la 1 la 9 (cu exceptie cele numite « Rotiri gratuite » sau « Bonus » aleator
2. Piesa ROTIRI GRATUITE Daca apar aceste piese dupa oprirea completa a panourilor de joc, ele ofera participantului Rotiri gratuite astfel : 3 piese = 9 Rotiri Gratuite ; 4 piese = 15 Rotiri Gratuite ; 5 piese = 30 Rotiri Gratuite. Suma pariata pe linie cat si numarul de linii selectate vor ramane fixe (identice cu cele selectate in Rotirea de dinaintea inceperii Rotirilor Gratuite). Rotirile Gratuite pot activa alte Rotiri Gratuite aleator
3. Piesa BONUS 3 sau mai multe simboluri cu piesa Bonus oriunde pe o linie activa va duce in minijocul Casa Bantuita aleator