F.A.Q.

Q: Ce fel de premii exista pe Jackpot.ro?
A: Premii saptamanale – sunt premii saptamanale cu tragere la sorti. Te poti inscrie la un premiu de cate ori vrei. Fiecare inscriere se face cu o suma specificata de puncte. Premii lunare - sunt premii lunare cu tragere la sorti. Te poti inscrie la un premiu de cate ori vrei. Fiecare inscriere se face cu o suma specificata de puncte. Premii instant – sunt premii fara tragere la sorti. Le primesti automat atunci cand dai numarul de puncte cerut.

Q: Ce fac daca raman fara puncte sau rotiri?
A: Poti obtine noi puncte invitand un prieten sa se inscrie pe jocul de Jackpot. Poti obtine noi rotiri vizitand situri pe care ti le indicam.

Q: Pot sa joc Jackpot si nelogat?
A: Da, dar atunci punctele acumulate nu se adauga in contul tau si nu vei participa la extragerile la premii cu ele. La logare, toata informatia va fi resetata si adusa la starea de la ultimul login.

Q: Ce sunt punctele? Ce sunt rotirile?
A: Punctele sunt ceea ce ai obtinut (sau pierdut) in cadrul jocului jackpot. Cu ele poti sa te inscrii la premii. Rotirile sunt posibilitati de a juca.

Q: Cat ma costa sa joc Jackpot?
A: Jocul pe Jackpot.ro este gratuit. La formarea unui cont nou primesti automat 100 de rotiri si 1000 de puncte pe care le poti folosi in joc.

Q: Cum aflu daca am castigat un premiu pe Jackpot.ro? Cum intru in posesia lui?
A: Daca ai castigat un premiu pe Jackpot.ro vei primi un email prin care esti anuntat. Premiul va fi trimis prin curier. Ultimii castigatori pot sa fie vizualizati si pe aceasta pagina http://www.jackpot.ro/premii

Q: Cum aflu ce premii noi exista pe Jackpot.ro?
A: Premiile sunt afisate pe jackpot.ro, chiar pe prima pagina. Poti urmari si pagina noastra de facebook.