Jackpot este un joc clasic de tip slot, cu imbunatatiri. Participarea este gratuita. La inceperea jocului primesti Puncte in cont pe care sa le mizezi. Cu un pic de noroc si strategie poti castiga si mai multe Puncte. Foloseste Punctele pentru a participa la premiile noastre zilnice, saptamanale, lunare. Fa-ti cont si da drumul la joc. Multa bafta!
1. Iti faci cont si te loghezi. Vei primi Puncte si Rotiri gratuite.
 
Fa-ti cont pentru a putea salva Punctele castigate in jocul de Jackpot si pentru a putea sa te inscrii la premiile noastre. Atentie, pe datele din contul tau noi iti vom trimite premiile pe care le vei castiga! La inceperea jocului vei primi 1000 de Puncte gratis pe care le poti folosi pentru a paria si 50 de Rotiri, adica sanse de a juca.


2. Joci, te distrezi si castigi
 
Jocul de Jackpot este un joc relaxant in care iti poti petrece ore intregi. Cu un vizual si un sunet deosebite, in jocul de Jackpot ai posibilitatea de a castiga Puncte pe mai mult de o linie castigatoare. Iti poti seta maxim 5 de linii si poti paria maxim 25 de credite. Fiecare joc iti scade o Rotire din numarul de Rotiri gratis primite la inceput. Daca esti norocos, in joc poti gasi Rotiri Gratuite, Jockerul care inlocuieste orice piesa sau jocul de Bonus in care iti poti dubla suma Punctelor. Joaca Jackpot si cu siguranta iti vei inmulti Punctele!


3. Iti alegi premiile si le platesti cu Puncte
 
Cu Punctele din contul tau te poti inscrie la premiile JACKPOT.RO Premiile jackpot.ro sunt de 2 tipuri: cu tragere la sorti sau instant. Premiile cu tragere la sorti sunt premii la care poti cumpara sanse. Mai multe sanse cumparate, mai multe sanse sa castigi acel premiu. Premiile instant sunt premiile pe care le poti cumpara cu Puncte din contul tau. Odata cumparat, noi iti vom trimite premiul prin posta. Premiile instant sunt in cantitate limitata, deci fii pe faza!


4. Faci rost de Rotiri ca sa mai joci
 
Daca ai ramas fara rotiri, iti punem la dispozitie o metoda de a continua jocul! Poti obtine Rotiri vizitand sau inregistrandu-te pe alte site-uri. Afli lucruri noi si adaugi si Rotiri in cont. Viecare vizita iti aduce in cont un numar de Rotiri. Poti face rost de Rotiri astfel o data pe ora.


5. Invita prietenii si primesti Puncte
 
Poti trimite linkul tau personalizat catre prietenii tai si oricine isi face cont din acel link iti va aduce automat 400 de puncte in contul tau. Sau, daca iti este mai simplu, ii poti invita pe prietenii tai de pe facebook si fiecare cont nou iti aduce 400 de puncte.